Nak Beli Kereta Lebih Murah Dari Harga Yang Di Jual Used Car?

Lubuk Kereta Lelong : Langkah demi langkah membeli kereta lelong

Apa Yang Akan Anda Belajar Dari Panduan Ini?

  • Pendahuluan
  • Pengenalan
  • Kereta Lelong
  • Senarai kereta lelong dari bank
  • Senarai kereta lelong dari syarikat lelongan
  • Persiapan sebelum membida
  • Teknik dan cara menentukan bajet
  • Tips melihat keadaan kereta
  • Semak saman
  • Hari pembidaan
  • Proses Pendaftaran
  • Istilah di dalam List Kereta Lelong
  • PUSPAKOM Inpsection (VR1)
  • Penutup
Semuanya telah saya susun dan tulis dengan rapi dan padat di dalam sebuah ebook Lubuk Kereta Lelong ini. Jadi berapakah nilai yang anda sanggup bayar untuk sebuah ebook yang bakal menolong anda untuk berjimat RIBUAN sehingga PULUH RIBUAN ringgit ini?


Untuk ebook macam ni,
HARGA SEBENAR yang saya akan letak adalah 
RM299.

Kenapa tinggi?

Sebab VALUE yang anda akan dapat dari ebook ni sangat best..
Mana tak best nya, anda dah boleh jimat banyak dah beli kereta lelong dari beli kereta di used car..

Cuba tengok berapa kos kalau beli kereta lelong vs used car:

Kereta Lelong MyVi 2011 : RM8300
Used Car MyVi 2011 : RM14800
----------------------------------
TOTAL JIMAT= RM6500 
----------------------------------
 
Kereta Lelong Saga FLX 2014 : RM6600
Used Car Saga FLX 2014 : RM14800
----------------------------------
TOTAL JIMAT= RM8200 
----------------------------------
 
Kereta Lelong Volkswagen Polo 2012 : RM19800
Used Car Volkswagen Polo 2012 : RM27800
----------------------------------
TOTAL JIMAT= RM8000 
----------------------------------

Inilah Jumlah Penjimatan anda kalau anda beli kereta lelong.

TAPI...

TAKPE, SAYA KIRA RM150 saja.

On?

Tak On lagi?

Okay, sempena PRE-LAUNCH hari ini, saya kira pada harga 
RM79 sahaja untuk 200 orang. DAH HABIS
Sekarang Harga RM100 sahaja untuk 100 terpantass..

CEPAT DAPATKAN SEKARANG. 
SEBELUM HARGA NAIK LAGI.

Saya juga tidak bercadang untuk membuka jualan ebook ini selamanya. Tetapi terhad untuk 300 orang sahaja! Selepas itu mungkin saya akan tutup jualan ebook ini atau di kembalikan ke harga asal iaitu RM199.
 
Dan untuk anda yang bertindak pantas dengan membuat tempahan hari ini juga, saya akan berikan BONUS berikut kepada anda :

BONUS 1 : 3 Teknik Buat Duit Dengan Kereta Lelong

Dengan Hanya Menggunakan 1 Teknik Dari 3 Teknik ini sahaja anda mampu menjana income RM2000 ke RM10,000 sebulan!

BONUS 2 : Rahsia Lulus Pinjamanan

Nak pinjam bank selalu kena reject? Guna Teknik Yang Sangat Powerfull ini untuk lulus pinjaman dengan mudah. Tidak kira pinjaman perumahan atau kereta. 

BONUS 3 : 3 Amalan Ampuh Murah Rezeki

Rezeki selalu sempit? Buat apa selalu ada halangan dan x pernah menjadi? Amal 3 amalan ini setiap hari dan rasakan perubahan positif di dalam hidup anda!

BONUS adalah terhad dan pemberian BONUS akan tamat dalam masa :

FAQ Kereta Lelong

Berapa murahkah harga kereta lelong?

Lebih murah dari harga yang di jual oleh used car. Sebagai contoh Proton Saga BLM Auto 1.3 tahun 2014 ialah serendah RM8900 Sahaja. Manakala Perodua MyVi Manual 1.3 tahun 2013 hanya serendah RM8300 sahaja.

Adakah kereta lelong ini sah digunakan di jalan raya? 

Sudah tentu sah digunakan di jalan raya seluruh  malaysia.

Adakah kereta lelong ini kereta yang terlibat kemalangan atau kereta yang sudah tidak boleh digunakan lagi? 

Tidak!!! Kereta lelong adalah kereta yang dituntut oleh pihak bank dimana pemilik asal tidak membayar ansuran bulanan sepertimana ditetapkan oleh pihak bank. Setelah ditarik, bank berhak menjual semula kereta – kereta terbabit mengikut harga yang ditetapkan oleh bank itu sendiri. 

Adakah pemilik baru perlu membayar lagi secara bulanan kepada pihak bank setelah bayaran penuh dibuat?

Tidak!!! Jika bayaran penuh telah dibuat. Bermakna, kenderaan tersebut telah di beli oleh anda sepenuhnya tanpa berhutang.

Bagaimana jika pemilik lama kenderaan yang saya beli ingin mangambil semula kenderaan tersebut?

Jika ini berlaku, anda boleh membuat laporan polis mengatakan kereta anda dicuri. Tetapi tidak pernah lagi berlaku kes sebegini sepanjang saya berkecimpung di dalam bidang ini. 

Bagaimanakah keadaan kenderaan yang dilelong?

Pelbagai. Dari terlalu cantik sehingga terlalu tidak cantik. Pilihan ditangan anda. 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.